×

Login Utilizator

Muzee in Cluj Napoca, judetul Cluj

Colectia Muzeala a Arhiepiscopiei Ortodoxe Cluj

Infiintata de episcopul Nicolae Ivan, in 1921, expune arta religioasa, carte veche, icoane pe sticla.

Muzeul de arta Muzeul de arta

Muzeul de arta este gazduit in Palatul Banffy.

Muzeul de speologie

Inaugurat in 31 octombrie 2003 este primul muzeu de acest gen din Europa.Vizitatorii pot admira roci care pastreaza urme ale unor animale disparute si diferite sedimente pe care Emil Racovita le-a descoperit in subteran. Deasemenea muzeul contine si obiectele cu care a lucrat exploratorul roman, cum ar fi aparatele de fotografiat, microscopul sau lada de campanie.

Muzeul Donatiilor Muzeul Donatiilor

Muzeul a fost infiintat in anul 1988. Expune arta plastica contemporana, colectii constituite sau piese disparate, rezultate ale actelor de donatie.

Muzeul Memorial Emil Isac

Muzeul este adapostit de casa in care a locuit, timp de 50 de ani, luptatorul memorandist dr. Aurel Isac (1845 - 1932), tatal poetului. Muzeul cuprinde 3 sali. In prima sala sunt expuse scrisori, fotografii de epoca, documente, actul de nastere al poetului - Emiliu Pompiliu Virgiliu Isac (1886 - 1954) . In a doua sala sunt carti bibliofile cu...

Muzeul Zoologic al Universitatii Babes-Bolyai Muzeul Zoologic al Universitatii Babes-Bolyai

Muzeul Universitatii din Cluj cuprinde 200.000 de piese de fauna romaneasca si din alte zone: nevertebrate si vertebrate, dispuse filogenetic; colectii de moluste, arahnide, insecte.

© Copyright 2019 Obiective Turistice. Toate drepturile rezervate.